Arne Jacobsen armbåndsur bankers 46 mm hvit

Varenummer
57103-208

Elegant Arne Jacobsen Bankers Clock armbåndsur i en eksklusiv Limited Edition gaveeske med miniatyrutgave av det ikoniske "Egget". 

Arne Jacobsens Bankers Clock ble opprinnelig designet med allsidighet i tankene for Danmarks Nationalbank i 1971. Med armbåndsuret har det enkle og minimalistiske designet gjenoppstått i tro mot de originale tegningene.

Bankers Clock uret har den ikoniske røde prikken i midten og 12 elegante timemarkører rundt uret, som samlet skaper en spiral fra 1 til 12.Derfor har klokken gjennom tiden også fått tilnavnet The Spiral Watch. Klokken kan brukes til enhver anledning og er et sofistikert og stilig armbåndsur til både kvinner og menn som ønsker dansk designhistorie på armen.

Uret leveres i en eksklusiv Limited Edition gaveeske med ur, skrutrekker til remskift samt en miniatyrutgave av et av Arne Jacobsens mest kjente designikoner, Egget.

Gaven består av:
Arne Jacobsens Bankers armbåndsur 46 mm, hvit skive med rem i stål og en miniatyrutgave av "Egget"

NOK  2300,-
Produsentens oppgitte veiledende pris NOK 6399,-
-
+
Minimal mengde 1 elementer
-64%
Arne Jacobsen armbåndsur bankers 46 mm hvit
Arne Jacobsen armbåndsur bankers 46 mm hvit Arne Jacobsen armbåndsur bankers 46 mm hvit Arne Jacobsen armbåndsur bankers 46 mm hvit