Kay Bojesen bjørn reworked jubileum

Varenummer
39286

Kay Bojesen jubileumsbjørn

Det feires med denne fine Reworked bjørnen, produsert i blandet resirkulert tre. Treverket er overskudd og rester av tre som under normale omstendigheter ville vært overflødig, men som her gir nytt liv til denne gamle kjenningen. Det gir en ny og moderne måte å tolke ikonisk design på, og Bjørnens former kommer til liv med treverk i forskjellige sorter.

Da Reworked bjørnen er produsert i blandet oppsirkuleringsved, kan det ikke spesifiseres hvilke tresorter som er i hvert enkelt produkt, men alt treverket kommer fra FSC-sertifiserte® plantasjer. FSC-sertifisert tre kommer fra skog hvor det ikke felles mer tre enn skogen kan reprodusere. Samtidig gir FSC en forsikring om at dyr og planteliv er beskyttet og at menneskene som jobber i skogen er utdannet og jobber i ordnede forhold.

Med sin runde nese og tykke mage blir bjørnen raskt en koselig følgesvenn for både barn og voksne. Den står vakkert alene i all sin enkelhet eller dekorativt sammen med resten av den morsomme familien av tredyr. Reworked bjørnen har en fin 70 års logo på den ene foten.

Gaven består av:
Kay Bojesen Reworked jubileumsbjørn, H: 14,5 cm

NOK  1300,-
Produsentens oppgitte veiledende pris NOK 1758,-
-
+
Minimal mengde 1 elementer
-26%
Kay Bojesen bjørn reworked jubileum
Kay Bojesen bjørn reworked jubileum Kay Bojesen bjørn reworked jubileum