Tobias Jacobsen smartwatch sort

Varenummer
220158

Smart og stilrent sportsur med touchscreen fra Tobias Jacobsen, barnebarn av den danske arkitekten og designeren Arne Jacobsen


Den elegante sportsklokken kan langt mer enn å bare vise tiden. Klokken er vanntett (IP67) og måler aktivitetsnivå, puls, kaloriforbruk, distanse, blodtrykk, oksygenopptak samt søvnanalyse. Klokken kan innstilles alt etter mosjonsform; f eks løp, gange, yoga, basketball, hiking og mange andre. Klokken har dessuten mange andre funksjoner som temperatur, stoppur, timer og vær. Bruk også klokken til å finne telefonen. En funksjon sender beskjed fra klokken til telefon om å gi lyd, så den lett finnes, hvis den er innenfor rekkevidde. Klokken kan også gi reminder om at det er tid for å reise seg i løpet av arbeidsdagen, eller når det er tid for å drikke et glass vann.

Klokken er kompatibel med Android 5.0 og nyere samt iOS 9.0 og nyere, og i den medfølgende appen får du et løpende overblikk over din tilstand og prestasjoner. En fulladet klokke kan, avhengig av ditt aktivitetsnivå, holde batteriet opp til 15 dager pr lading, som skjer i den medfølgende oppladingsdocken.

Velg mellom fargene sort eller hvit.

Gaven består av:

  • Tobias Jacobsen sportsklokke

Produsentens opplyste veil. pris NOK 2.579,-

NOK  800,-
Produsentens oppgitte veiledende pris NOK 2759,-
-
+
Minimal mengde 1 elementer
-71%
Tobias Jacobsen smartwatch sort
Tobias Jacobsen smartwatch sort Tobias Jacobsen smartwatch sort Tobias Jacobsen smartwatch sort